Cees Donker (76): iedereen heeft recht op een fatsoenlijk bestaan….

17 februari 2018

En daar maken wij werk van! De nummer 13 van onze lijst is sociaal-democraat in hart en nieren. 

Cees is sinds 1975 woonachtig in Denekamp. Sinds de oprichting van de PvdA in Dinkelland (toen nog de gemeente Denekamp) in 1976 is hij maatschappelijk betrokken bij onze samenleving in bestuur en Raad. Cees: Onze fractie werkt keihard en zorgt ervoor dat de PvdA zich nadrukkelijk presenteert in de Raad met een opbouwend kritisch geluid. De laatste jaren volgt hij de politiek vanaf de zijlijn, Maar bezoekt nog regelmatig onze fractie om lekker nog even mee te kunnen doen…..

Cees: Zelf heb ik voor de komende periode enkele aandachtspunten waar ik mijn fractie mee zal bestoken:

  1. Handen af van de verkeersknip door Denekamp. Enkele ondernemers stellen hun privébelang boven het publieke belang. Veiligheid, gezelligheid, stankoverlast! Dat zijn de items voor alle dorpen.
  2. Hoe staat het met de zorg sinds deze is gedecentraliseerd. Worden de mensen die zorg en aandacht nodig hebben goed geholpen? De jongeren, de armen, de ouderen, de wajongers, de werklozen, enz.
  3. Over 4 jaar moet ook ons dorp stappen hebben gemaakt op het gebied van de energieneutraliteit. Kom met plannen! Maak de gemeenschap enthousiast en laat iedereen daaraan meedoen. De PvdA onder leiding van fractievoorzitter Cel Severijn heeft plannen en de kennis in huis. Dat heeft hij laten zien in Noord-Deurningen waar de gemeenschap nu al profiteert van de energiebesparing.

Een laatste opmerking.

Lees ons uitgebreide verkiezingsprogramma (dinkelland.pvda.nl) en maak de PvdA groter en sterker dan hij nu is. Met 3 zetels heb je pas kans dat je echt mee kan doen.

Kies voor verandering, maak onze gemeenschap beter en sterker en.laat vooral iedereen meeprofiteren