Gelijke kansen voor elk kind: Do-It!!

Door Jenneke Koehorst op 12 juni 2020

Leer, groei en daag uit! Het motto van Do-It Denekamp. Vier ervaren mensen uit het onderwijs hebben hun krachten gebundeld. Hun gezamenlijke missie is kinderen in hun kracht zetten en daarbij ook aandacht geven aan de sociale en emotionele kansen van een kind. Een prachtig initiatief om kinderen in Dinkelland die dat nodig hebben een extra stukje onderwijsbegeleiding te bieden.

Pvda Dinkelland ondersteunt en onderschrijft deze missie van Do-It Denekamp. En net als Do-It Denekamp vinden wij dat elk kind gelijke kansen verdient. Ongeacht je achtergrond en de financiële situatie van het gezin waar je deel van uitmaakt. Elk kind dat een zetje extra nodig heeft moet deel kunnen nemen aan de extra onderwijsbegeleiding.

Wij roepen het college op om dit mogelijk te maken. Geef ook kinderen die niet vanzelfsprekend gelijke kansen hebben, de mogelijkheid om in hun kracht te gaan staan en zich te ontwikkelen. Want juist die kinderen die door allerlei factoren geen gelijke kansen hebben in onze maatschappij kunnen vaak extra ondersteuning gebruiken. Door als gemeente financieel bij te dragen voor die kinderen, geven we elk kind in Dinkelland een gelijke kans.

Jenneke Koehorst

Jenneke Koehorst

Mijn naam is Jenneke Koehorst-Hamers. Ik ben geboren en getogen in Breklenkamp. Inmiddels woon ik alweer jaren met mijn gezin in Denekamp. Mijn man Ron en ik hebben drie kinderen: een dochter en twee zonen. Ik ben werkzaam bij de bibliotheek Enschede als programmacoördinator 0 t/m 18 jaar. Ik werk aan diverse projecten op het

Meer over Jenneke Koehorst