Steunfractie

Carla Severijn-Hövels

Carla Severijn-Hövels

Over Carla Severijn-Hövels

Dag, mag ik me even voorstellen. Mijn naam is Carla Hövels, geboren in Denekamp. Na 26 jaar elders in het land te hebben gewoond, wonen we (Cel en ik) al weer tien jaar op de ‘Oale Groond’. Onze drie volwassen kinderen wonen in het westen van het land. In die tien jaar heb ik op de achtergrond de politiek in Dinkelland gevolgd en er zijn in die tijd veel slecht gemotiveerde beslissingen genomen. Er is aan de ene kant veel geld over de balk gegooid, terwijl aan de andere kant voor belangrijke zaken geen geld beschikbaar werd gesteld.

Zorg voor zorg, onderwijs, kunst en cultuur, duurzaamheid, historisch erfgoed, directe communicatie en samenwerking met inwoners, (hernieuwde) contacten en samenwerking met Nordhorn. Ik vind dat de gemeente zich hier voor moet inspannen.

De PvdA doet dat. Zij laat niet alleen haar stem horen maar onderneemt op deze punten daadwerkelijk acties en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Niet alleen mooie praatjes in de periode voor de verkiezingen. Woorden, maar ook daden! Daarom.