Steunfractie

Coen Hamers

Coen Hamers

Over Coen Hamers

Mijn naam is Coen Hamers. Ik ben in 1946 geboren in Velsen/IJmuiden (als derde Coen op rij) en heb daar tot mijn 12e jaar gewoond. Van mijn 12e tot mijn 18e bezocht ik het kleinseminarie van de Paters kapucijnen in Oosterhout (NB). In 1971 kwamen mijn vrouw en ik als pas gehuwd stel wonen in Breklenkamp op de jeugdherberg. Ik had al vanaf mijn 18e interesse in plaatselijke politiek en in 1978 resulteerde dat in mijn verkiezing als lid in de gemeenteraad van Denekamp voor de PvdA. Tot 1998 ben ik raadslid gebleven, van 1986 tot 1994 als wethouder. Na het sluiten van de jeugdherberg in Breklenkamp in 1990 verhuisden wij met het gezin naar Lattrop, waar ik inmiddels ook al weer bijna 27 jaar woon.

De laatste jaren ben ik actief geweest als voorzitter van de PvdA Dinkelland en sedert 2016 mede-initiatiefnemer en voorbereider van een grote afdeling PvdA Noordoost Twente. Omdat ik mij de komende jaren actief in wil zetten voor ombudswerk in Noordoost Twente heb ik mij ook beschikbaar gesteld als lijstduwer in Dinkelland.

Ik ben actief als zittingslid in de landelijke Huurcommissie en weet als zodanig veel van (ver)huurproblemen. Daarnaast ben ik nog actief als bestuurslid van het Kulturhus Denekamp en assisteer ik wekelijks in vieringen in de RK. Kerk. Geloof in de boodschap van het evangelie en werken aan een menselijker en eerlijker maatschappij voor iedereen gaan bij mij hand in hand.
Geïnspireerd op Franciscaanse spiritualiteit!