Steunfractie

Huub Stroot

Huub Stroot

Over Huub Stroot

Mijn naam is Huub Stroot. Ik  ben 59 jaar en sinds 1981 getrouwd met Annet. Samen hebben wij drie volwassen kinderen. Sinds 1984 wonen wij met veel plezier in Denekamp.

Nadat ik jaren heb gewerkt  in de zorg,  sociale werkvoorziening en arbeidsintegratie, werk ik nu sinds 2011 als locatieleider bij  kringloopbedrijf  “De Beurs”  in Denekamp. “De Beurs”  is een stichting die zich tot doel stelt een bijdrage te leveren aan het milieu door midden van hergebruik van goederen en  werkervaringsplekken  te creëren voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Met veel plezier voer ik deze taak uit.

In 2016 hebben wij aan Prins Hendrikstraat in Denekamp een energie neutraal huis laten bouwen. Deze woning heeft geen gasaansluiting en is door het plaatsen van zonnepanelen geheel zelfvoorzienend in haar energie behoefte.

We zijn erg blij dat wij deze woning  hebben kunnen bouwen die  voorbeeld  van duurzaam bouwen.

Doordat ik het laatste jaar vaker en nadrukkelijker heb ervaren wat politieke besluitvorming voor gevolgen heeft wil ik graag deel blijven uitmaken in de totstandkoming  hiervan.  Mijn voorkeur gaat daarbij uit naar milieu en arbeidsparticipatie en ik hoop dat mijn bijdrage daarin een waardevolle aanvulling kan zijn.