Raadscommissielid, fractiesecretaris, webmaster

Jenneke Koehorst

Jenneke Koehorst

Over Jenneke Koehorst

Mijn naam is Jenneke Koehorst-Hamers. Ik ben geboren en getogen in Breklenkamp. Inmiddels woon ik alweer jaren met mijn gezin in Denekamp. Mijn man Ron en ik hebben drie kinderen: een dochter en twee zonen. Ik ben werkzaam als coördinator op het Kulturhus in Denekamp. Daarnaast probeer ik mijn studie Educational Science & Technology af te ronden. Vanuit mijn studie ben ik bijzonder geïnteresseerd in de doelgroep hoogbegaafde kinderen. Gelijke kansen in het onderwijs voor deze vaak vergeten groep heeft mijn bijzondere aandacht.

Sinds 2014 ben ik actief voor de PvdA in Dinkelland. De politiek (lokaal en landelijk) volg ik altijd op de voet. De stap van volgen naar actief bezig zijn was dus snel gezet! Belangrijkste hierin vind ik dat de politiek toegankelijk moet zijn. De vele jonge mensen op onze lijst zijn voor mij een teken dat dit lukt! Het valt me op dat iedereen een mening heeft over hoe het anders moet en kan. Door mij in te zetten voor de PvdA hoop ik dat dit niet alleen bij roepen blijft maar dat ik daadwerkelijk iets kan betekenen. Door actief te blijven op Twitter en Facebook hoop ik ook dat mensen via mij het idee hebben dat de politiek toegankelijk is en dat ze echt iets kunnen bereiken.

Speerpunten voor mij zijn de mooie Twentse natuur, gelijke kansen voor vrouwen, goed lokaal onderwijs, gelijke kansen voor elk kind in het onderwijs, en het leefbaar en aantrekkelijk houden van onze kernen in onze mooie gemeente Dinkelland.