Kandidaat Provinciale verkiezingen Overijssel, raadscommissielid, fractiesecretaris, webmaster

Jenneke Koehorst

Jenneke Koehorst

Over Jenneke Koehorst

Mijn naam is Jenneke Koehorst-Hamers. Ik ben geboren en getogen in Breklenkamp. Inmiddels woon ik alweer jaren met mijn gezin in Denekamp. Mijn man Ron en ik hebben drie kinderen: een dochter en twee zonen. Ik ben werkzaam bij Rijnbrink waar ik me met name bezig hou met projecten op het gebied van laaggeletterdheid. Daarnaast probeer ik mijn studie Educational Science & Technology af te ronden. Vanuit mijn studie ben ik bijzonder geïnteresseerd in onderwijs. Gelijke kansen in het onderwijs voor elk kind ongeacht achtergrond  heeft mijn bijzondere aandacht.

Ik sta voor de komende Provinciale verkiezingen voor Overijssel op plek 5. Daarnaast ben ik sinds 2014 actief voor de PvdA in Dinkelland. De politiek (lokaal en landelijk) volg ik altijd op de voet. De stap van volgen naar actief bezig zijn was dus snel gezet! Belangrijkste hierin vind ik dat de politiek toegankelijk moet zijn. De vele jonge mensen op onze lijst zijn voor mij een teken dat dit lukt! Het valt me op dat iedereen een mening heeft over hoe het anders moet en kan. Door mij in te zetten voor de PvdA hoop ik dat dit niet alleen bij roepen blijft maar dat ik daadwerkelijk iets kan betekenen. Door actief te blijven op Twitter en Facebook hoop ik ook dat mensen via mij het idee hebben dat de politiek toegankelijk is en dat ze echt iets kunnen bereiken.

Speerpunten voor mij zijn de mooie Twentse natuur, toegankelijkheid van Overijssel (openbaar vervoer) gelijke kansen voor iedereen, gelijke kansen voor elk kind in het onderwijs, en het leefbaar en aantrekkelijk houden van onze kernen.