Wapperen met die regenboogvlag!

Door Jenneke Koehorst op 25 juni 2021
De recent aangenomen anti-homowet in Hongarije laat zien hoe belangrijk het is dat we openlijk uitdragen dat we onze LHBTI+ gemeenschap steunen. In 2019 riepen PvdA Dinkelland en Lokaal Dinkelland al het college op om ons aan te sluiten bij de vele regenbooggemeentes in Nederland. Dat is niet gebeurd, maar het kan nog steeds!
Nu, met het aannemen van de anti-homowet in Hongarije roepen we het college opnieuw op om een regenbooggemeente te worden. We willen onze LHBTI+ gemeenschap luid en duidelijk laten weten dat we ze een hart onder de riem steken. We roepen ons college op om aanstaande zondag 27 juni als Nederland in Hongarije speelt voor het EK met trots onze regenboogvlag te laten wapperen! En daarna als regenbooggemeente nog veel vaker de regenboogkleuren te laten zien!
Jenneke Koehorst

Jenneke Koehorst

Mijn naam is Jenneke Koehorst-Hamers. Ik ben geboren en getogen in Breklenkamp. Inmiddels woon ik alweer jaren met mijn gezin in Denekamp. Mijn man Ron en ik hebben drie kinderen: een dochter en twee zonen. Ik ben werkzaam bij de bibliotheek Enschede als programmacoördinator 0 t/m 18 jaar. Ik werk aan diverse projecten op het

Meer over Jenneke Koehorst